Webdesign & eCommerce

Iedereen heeft tegenwoordig wel een website. Soms werd de website gemaakt door een bedrijf met verstand van zake en een andere keer werd deze gemaakt door een vriend of familielid die een cursus webdesign heeft gevolgd. Is dit echter voldoende in de hedendaagse internet cultuur?

Responsive Webdesign

Er zijn vele manieren om op internet "content" te vinden. Met "content" wordt alles bedoeld waarnaar een individu op zoek is. Dat kan een krantenartikel zijn, of een product of een bepaalde dienst. Deze "content" wordt gezocht via allerhande toestellen en iedere toestel of device heeft zijn eigenaardigheden. Sommige mensen gebruiken een laptop, anderen een iPhone, nog anderen een Samsung tablet. De kunst is voor al deze apparaten "content" af te leveren op maat. Hier komt responsive webdesign om het hoekje kijken. Een website die werd opgezet via de "responsive" technieken is makkelijker te gebruiken voor de klant en spreekt meer tot te verbeelding. Hoewel niet alle websites aan deze norm moeten voldoen is het zeker de moeite om hierin te investeren.

Sociale media integratie

Tegenwoordig is een website hebben niet meer voldoende. De klant verwacht interactie en deze gebeurd via de bekende sociale media. Om bezoekers te lokken naar jou website waar je een eventuele koop kan afsluiten heb je dus een integratie nodig met al deze gekende media. De juiste keuze maken is niet makkelijk, zeker als je weet dat er tientallen interessante toepassingen zijn:

eCommerce

Als je aan alles hebt gedacht dan wordt het tijd om je site ook klaar te stomen voor het effectief online verkopen. Bij online verkopen denken mensen onmiddellijk aan Visa, American Express en andere kredietkaarten. De waarheid is dat er tegenwoordig zeer goedkope oplossingen bestaan om online verkopen te starten. Naast de klassieke bankkaart is de meest gekende zonder meer PayPal. Een makkelijke manier om transacties met je klanten af te sluiten.

Hoe wordt er gewerkt?

Een goede website heb je niet op 1-2-3, wat ook bepaalde advertenties mogen beweren. Wil je van betekenis zijn binnen de digitale verkoop dan moet jou website niet alleen aan de behoefte van de klant voldoen maar ook aan jouw eigen behoeften. Vandaar dat er gewerkt wordt volgens een bepaald stramien:

  1. Analyse en strategie: Een grondige analyse van wat uw onderneming vandaag doet en hoe de toekomstvisie is. Hoe kan de website meehelpen om deze visie de meeste slaagkansen te geven.
  2. Concept en design: Met de informatie die we verkregen hebben gaan we aan de slag met een visueel prototype. Er wordt gekeken of responsive nodig is of niet en of eCommerce een vereiste factor is.
  3. Ontwikkeling: In deze fase wordt de website geprogrammeerd. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we jouw website laten doen wat we willen. We zijn enkel beperkt door onze eigen idee├źn.
  4. Social Media integratie en SEO: Hier gaan we de juiste plugins gebruiken voor de sociale media te linken aan jouw site. We passen ook de code aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen in zoekmachines zoals Google via SEO of Search Engine Optimization.
  5. Indien gewenst werken we mee aan de inhoud van de site. Content is namelijk belangrijk en misschien kunnen we u daar ook van dienst zijn.
  6. Hosting: Nu is het tijd om alles online te zetten. Wij beheren jullie website op veilge en performatie servers die van de laatste nieuwe technologie voorzien zijn en voldoende opslagruimte hebben om uw dromen te realiseren.

SMS Integratie.

Smart design en responsive design zijn tegenwoordig een must maar vanaf nu verbinden wij optioneel uw website ook met SMS. Contacteer uw klanten met een snel berichtje of ontvang zelf een berichtje wanneer er een klant met je in contact wil komen.

Cronjobs.

Een cronjob (of crontab) is een taak die automatisch door een server uitgevoerd kan worden. Zo kun je op bepaalde data en tijdstippen een script laten uitvoeren. Cronjobs worden bijvoorbeeld gebruikt bij het automatisch verzenden van verjaardagswensen. Automatische backups of andere toepassingen die op regelmatige tijdstippen automatisch dienen uitgevoerd te worden. Digital Artwork kan cronjobs ook integreren in uw website.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Heb je reeds een website, dan wil je misschien eens een onafhankelijke mening. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken gratis een rapport op van je bestaande website, ongeacht waar de website werd ontwikkeld. Wil je een nieuwe website of heb je er nog geen? Dan kunnen wij u misschien helpen met het bepalen van een nieuwe visie of strategie. Neem sowieso even contact met ons op.