Het hebben van een website is in deze digitale tijden een absolute must. Iedereen heeft tegenwoordig wel een website maar het is net in de kwaliteit van deze sites dat men zich kan onderscheiden. Een professioneel ontwikkelde website zal niet alleen een lust voor het oog zijn, hij zal eveneens op een logische wijze opgebouwd worden. Wij bouwen websites op maat van de klant zonder de toekomst uit het oog te verliezen. Modulair werken is de boodschap en uw website zal kunnen meegroeien op het tempo van uw bedrijf.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites is Digital Artwork een pionier in dit domein. Voor u bouwen wij graag mooie dynamische websites die de strijd kunnen aangaan met die van uw concurrenten. Hiervoor hebben wij ons eigen beheerssysteem ontwikkeld maar op aanvraag kan er ook gewerkt worden met het wereldwijd gekende "Drupal".

Al de door ons ontwikkelde websites zijn geoptimaliseerd voor gebruik van zoekrobots. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een zo goed mogelijke ranking zal krijgen in deze zoekmachines zoals Google. Onze nauwe contacten met deze firma zorgt ervoor dat we u ook het beste advies kunnen geven in deze materie.
Op mee te zijn met de nieuwste technieken ondersteunen wij eveneens CSS3 en HTML5 waardoor uw site perfect leesbaar blijft in eender welke browser. Of het nu Internet Explorer, Firefox, Safari of een mobiel toestel is. Uw site zal blijven werken.

Ook on-line backoffice toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Klanten of stockbeheer, webwinkels en integratie met sociale media zoals Facebook, twitter en Google kunnen ook voor uw website.

Is deze uitleg Chinees voor u? Of u wenst een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Tijdens een persoonlijk onderhoud vertellen we u graag meer over de mogelijkheden voor u en uw budget.