Logo & Branding.

Als het op herkenning van uw onderneming of organisatie aankomt is er niets belangrijker dan uw logo. Dit is het eerste dat uw publiek onder ogen krijgt en het zet dadelijk de toon voor uw merk. Uw logo dient dan ook uit te springen ten opzichte van uw concurrenten en moet vertrouwen en loyaliteit uitstralen.

U heeft al een logo?

U bent al enkele jaren aktief met uw bedrijf en in die beginjaren heeft u een logo gemaakt. Maar beschikt u nog over de broncode van uw logo? Heeft u een bestand nodig dat u oneindig kan vergroten zodat het ook op uw bestelwagen past? Zo'n bestand noemt een vector bestand en het process vectoriseren. Wij kunnen u dus helpen op uw logo opnieuw tot leven te wekken.

Links jpg-bestand / rechts vectorbestand
Beide bestanden uitvergroot op de neus

Merk in de bovenstaande voorbeelden dat een vergroting van een gewoon beeldbestand (ook bitmap of rasterbestand genoemd) kan leiden tot wat men "pixelatie" heet. Met andere woorden vervagen de lijnen en krijgen de gekleurde gebieden last van verkleuringsvlakken. Bij een vectorbestand is dit niet het geval. Men kan het bestand oneindig maal vergroten zonder dat er enige vorm van "pixelatie" zal optreden. Vandaar dat er meestal een vector bestand wordt gevraagd door bedrijven die reclamepanelen maken of bestelwagens van bestickering voorzien.

Waarom een logo?

Een logo maakt meer indruk en mensen onthouden u zo beter;
Een doordacht logo helpt om uw product duidelijk in de kijker te plaatsen;
Een logo geeft een professionele indruk;
Een logo geeft uw bedrijf een visuele identiteit;
Een logo kan overal gebruikt worden;
Een logo heeft een grote return on invest (ROI)
Een logo is de steunpilaar van al uw media-publiciteitscampagnes.

Logotypes...

Er zijn twee soorten logo's. Deze die enkel op tekst zijn gebaseerd en de logo's waarbij de tekst vergezeld wordt door een afbeelding. Bij dit tweede type kan de afbeelding in sommige gevallen alleen gebruikt worden als merkcomponent mocht dit gewenst zijn. De tekst dient dan enkel als ondersteunende factor. Afhankelijk van de sector en het product dat voor u van toepassing is ontwerpen wij graag het logo dat bij u past.

Wij maken uw logo.

Als wij voor u aan de slag mogen zullen alle logo's gemaakt worden in Adobe Indesign. Dit is wat men noemt een vector formaat en deze kunnen onbeperkt worden uitvergroot zonder dat er kwaliteitsverlies optreed. Als het logo klaar is en u heeft het goedgekeurd ontvangt u het logo in onderstaade bestandsformaten:

Na de betaling zullen wij ook alle copyright rechten overmaken aan de opdrachtgever en hebben we geen enkel recht meer om het logo te gebruiken zonder toestemming van de copyright houder (klant).