Door ons werk in desktop-publishing en webontwikkeling konden wij vaststellen dat de foto's die we moesten gebruiken voor al deze werken veelal van slechte kwaliteit waren. Omdat wij naar de beste kwaliteit streven gingen we ons dan ook toeleggen op dit onderdeel van de digitale kunst.

Wanneer de opdrachtgever het nodig acht kunnen wij dan ook ervoor zorgen dat de beste foto's gebruikt worden in functie van de opdracht.

Hier bleef het echter niet mee. Al snel kregen wij de vraag of we ook fotografie konden aanbieden voor evenementen, huwelijken, verjaardagen en allerhande feestjes. Niet vanzelfsprekend, want dit onderdeel van de fotografie vraagt veel ervaring en vooral veel vakkennis. Er werd dus begonnen met het volgen van cursussen en er werd meegelopen met fotografen die deze kunst al jaren in de vingers hadden. Vandaag kunnen wij u dus ook helpen op het vlak van huwelijksreportages en eventfotografie.

Het spreekt vanzelf dat wij ook het eindproduct afleveren. Of het nu gaat over een trouwalbum, foto's op papier of zelfs afgedrukt op aluminium. Wij doen het allemaal. Neem zeker contact met ons op om een vrijblijvende prijsofferte.

Bekijk ook enkele van onze foto's in een slideshow door op de knop hieronder te drukken.